top of page

Responsible Rescue -tunnuksen hakeminen

Rekisteröidyt rescueyhdistykset voivat hakea toiminnalleen Responsible Rescue -tunnusta.

 

Voitte aloittaa hakuprosessin täyttämällä huolellisesti alla olevan esitietolomakkeen. Olettehan tutustuneet huolella etukäteen sitoutumisen kriteereihin ja maakohtaisiin tautitestausvaatimuksiin - hakemuksen lähettämällä sitoudutte noudattamaan kriteereitä. 

Otattehan huomioon, että edellytämme jäsenyhdistyksiltämme läpinäkyvää toimintaa. Tämän takia yhdistyksen verkkosivuilla tms. tulee olla selkeä kuvaus adoptioprosessista, tietoa kohdemaassa toimimisesta, yhdistyksen tuorein toimintakertomus ja/tai toimintasuunnitelma ja yhdistyksen säännöt. Yhdistyksen hallitus ja muut yhteyshenkilöt on esiteltynä asianmukaisesti. Sivuilla on tietoa kohdemaan tautitilanteesta sekä adoptoitaville koirille tehtävistä tautitesteistä ja muista riskinhallintakeinoista.

Jos edellä mainitut ovat puutteellisesti saatavilla yhdistyksen sivuilla, täydennättehän tarvittavat tiedot ennen hakemuksen lähettämistä.

HUOM! Tekstikenttään voi kirjoittaa pitkästi, vaikka kenttä on matala. Merkkimäärää ei ole rajattu.

Kiitos, lomakkeesi on vastaanotettu. Lähetäthän vielä tarvittavat liitteet sähköpostitse, kts. alla olevat ohjeet.

Tarvittavat liitteet
Hakemuslomakkeen lisäksi lähettäkää alla mainitut liitteet sähköpostitse osoitteeseen info.responsiblerescue@gmail.com. Otsikoikaa sähköpostinne ”RR-hakemuksen liitteet / yhdistyksen nimi”.
MALLI/KOPIO seuraavista:

- kaikki kodeille lähetettävät ohjeet

- yksittäisen koiran tautitestien tulokset (laboratoriotodistus tmv.)
- EU-lemmikkieläinpassin tai vastaavan matkustusasiakirjan täytetyt sivut
- TRACES-rekisteripaperi

- adoptiosopimuspohja (luovutussopimus)

- mahdollinen kotiselvityslomake

bottom of page