Sitoutuneet yhdistykset

Responsible Rescue -kriteerien noudattamiseen sitoutunut yhdistys on oikeutettu käyttämään Responsible Rescue -merkkiä nettisivullaan ja kaikissa julkaisuissaan. Rescuekoiran ottaminen on turvallisinta sitoutuneelta yhdistykseltä.

Rescueyhdistys Kulkurit ry

​​

Romanialaisia koiria auttava ja kotiuttava yhdistys on perustettu vuonna 2012. Toiminnan kulmakivet ovat steriloinnit, valistus ja eläinten adoptoiminen. Tavoite on kulkueläinten määrän pysyvä väheneminen. Kotipaikka Tuusula.

Sitoutui: 1.4.2018

https://kulkurit.fi/

Kyproskoirat

​​

Jyväskylässä päämajaa pitävä, vuonna 2012 perustettu yhdistys tuo koiria yhteistyötarhoiltaan Kyproksen Larnakasta ja Limassolista. Yhdistys myös auttaa saarella kulkueläinten sterilointikampanjoissa.

Sitoutui: 1.4.2018

 

http://kyproskoirat.fi 

Rekku rescue ry

​​

Vuonna 2002 perustettu yhdistys toimii sekä Suomessa että Virossa. Se etsii koteja suomalaisille ja virolaisille koirille ja kissoille sekä organisoi mm. sterilointi- ja valistuskampanjoita. Kotipaikka on Helsinki. 

 

Sitoutui: 1.4.2018 

 

https://rekkurescue.com/

Logo bulgarian koirat.jpg
Rescue Ystävät ry

​​

Vuonna 2017 perusettu yhdistys tuo koiria Venäjältä, enimmäkseen Pietarista.  Yhteystyötarhoille toimitetaan myös avustustarvikkeita. Yhdistyksen kotipaikka on Alajärvi.

Sitoutui: 1.4.2018

https://www.rescueystavat.fi/

Kodittomat bulgarian koirat ry

​​

Yhdistys auttaa kodittomia koiria ja kissoja ensisijaisesti paikan päällä Bulgariassa tukemalla vähävaraisia löytöeläintarhoja taloudellisesti. Jonkin verran koiria adoptoidaan myös Suomeen. Toiminta alkoi vuonna 2009. Kotipaikka on Turku.

Sitoutui: 1.4.2018

https://bulgariankoirat.com/

Viipurin Koirat ry

​​

Helsinkiläinen, vuonna 2006 perustettu yhdistys tuo koiria ja tekee eläinsuojelutyötä Viipurin alueella Venäjällä. Tavoitteena on kulkukoirien määrän vähentäminen ja eläinten olojen parantaminen.

Sitoutui: 1.4.2018

 

http://www.viipurinkoirat.fi

Pet Rescue Finland ry

​​

Yhdistys auttaa Liettuan kodittomia koiria ja paikallisia eläinsuojelijoita. Koiria adoptoidaan Suomeen. Tavoite on muuttaa liettualaisten asenteita ja saada eläinten hylkääminen vähenemään. Perustusvuosi: 2015. Kotipaikka: Kirkkonummi.

Sitoutui: 1.4.2018

 

http://www.PetRescueFin.fi

Balkanin koirat ry

​​

Balkanin koirat ry on perustettu vuonna 2015. Se kotiuttaa koiria Bosniasta Suomeen. Avustustoimintaan kuuluu mm. sterilointiprojekteihin osallistuminen ja koirien elinolojen parantaminen tarhoilla. Kotipaikka Helsinki.

Sitoutui: 1.4.2018

https://balkaninkoirat.fi/

Nobody's Dog - Serbian kodittomat koirat ry

​​
Perustettu vuonna 2012 auttamaan Serbian kodittomia koiria, pääpaino kunnallisilla tarhoilla. Tukee mm. sterilointi-, ruoka- ja eläinlääkintä projekteja. Adoptoi koiria Suomeen. Kotipaikka Helsinki.

Sitoutui: 1.4.2018

 

http://www.serbiankodittomatkoirat.fi

Logo Onnentassut.jpg
Hard Luck Paws ry

​​

Hard Luck paws ry on perustettu vuonna 2017. Yhdistys tuo koiria Kreetalta. Myös muun maalaiset katueläimet ja eläinsuojelijat saavat yhdistykseltä apua. Kotipaikka on Espoo.

Sitoutui: 1.4.2018

 

 http://hardluckpaws.fi/

Logo Rhodoksen kod.jpg
Rhodoksen kodittomat eläimet ry

​​

Vuonna 2016 perustettu yhdistys auttaa eläimiä ensisijaisesti paikan päällä ja kustantaa eläimille sterilointien lisäksi myös muita hoitotoimenpiteitä sekä ruokia ja tarvikkeita. Yhdistys osallistuu myös eläinten olojen parantamiseen tähtäävään valistustyöhön. Yhdistyksen kotipaikka on Turku.

Sitoutui: 17.6.2019

 

https://www.rodoksenkodittomatelaimet.fi

Onnentassut ry

​​

Vuonna 2018 perustettu yhdistys auttaa hylättyjä eläimiä ja eläinsuojelijoita Romaniassa ja etsii koirille koteja Suomesta. Kotipaikka on Punkalaidun.

Sitoutui: 19.4.2019

 

https://www.onnentassutry.fi/

Eläinten suojakoti Toivo ry

​​

Toivo on perustettu vuonna 2016. Koirien adoptiotoiminta Moskovan alueelta alkoi vuonna 2018. Yhdistys auttaa eläimiä myös kotimaassa ja muissa maissa. Kotipaikka on Kemiönsaari. 

Sitoutui: 1.4.2018

https://www.suojakotitoivo.fi

Logo Embla rescue.jpg
Logo Woffa.jpg
Embla Rescue ry

​​

Embla Rescue ry on perustettu 10.12.2019  auttamaan Romanian kodittomia eläimiä. Tällä hetkellä toiminta kohdistuu kodittomiin koiriin. Embla Rescuen erityispiirteenä on auttaa ja mahdollisuuksien mukaan kotiuttaa nimenomaan niitä koiria, joiden on erityisen vaikea muuten saada apua tai kotia. Yhdistyksen kotipaikka on Forssa.

Sitoutui: 14.9.2020

 

https://www.emblarescue.fi/

Woffa ry

Woffa ry on perustettu vuonna 2018. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea eläinsuojelutyötä ja auttaa muuttamaan löytöeläimiin suhtautumista RomaniassaEtsimme Romanian koiratarhoilla ja kaduilla asuville koirille Suomesta koteja. Kotipaikka on Pirkkala.

Sitoutui: 12.1.2021

https://www.woffa.fi/